Libra Music

info en boekingen

tel: +31(0)36 - 53 42 66 9

e-mail: info@libramusic.nl

Libra Logo

Libra is een professionele, multifunctionele allround band voor alle gelegenheden: huwelijken, recepties, personeelsfeesten, verjaardagen, bedrijfsevenementen, diner-dansants. Er is geen gelegenheid waar ze nog niet met succes gespeeld hebben! De basis van Libra bestaat uit drie topmusici die eventueel kan worden uitgebreid tot maximaal acht personen. Toch heeft Libra een muzikale kracht dat normaal gesproken alleen wordt bereikt door veel grotere formaties. Het geheim ligt in de multifunctionaliteit van ieder persoon. Monica Cameron, leadzangeres, speelt verscheidene percussie-instrumenten en toetsen. Margreet Busstra combineert zingen met het spelen op saxofoons, dwarsfluit en toetsen. Mark Milan presenteert zichzelf als een regelrechte goochelaar door gelijktijdig piano en synthesizer-bas te spelen en dit te combineren met zang. Doordat de leden regelmatig wisselen van instrument en positie ontstaat een dynamisch schouwspel dat een lust is voor oog en oor!

Libra Foto Mix uw eigen Libra cocktail!
Een halfje popmuziek, een scheutje rock ´n roll en een Braziliaanse schone? Of liever een pittige salsa-mix met een jazzy touch? Met Libra kunt u uw eigen cocktail samenstellen uit een ruime keuze aan muzikale ingrediënten: Pop, dance-classics, stijldans, salsa, reggae, jazz, samba, funk, rock ´n roll en Nederpop in sferen variërend van easy-listening tot spetterend vuurwerk.
Cheers ! Behalve de inhoud van uw mix, kunt u ook het uiterlijk van uw cocktail zelf samenstellen. Een drummer, gitarist, percussionist en trompettist kunnen toegevoegd worden aan het basis-trio ter verrijking van de Libra Cocktail.

Kijk in de cocktailbar welke maten en smaken er zijn!